objavljeno 27.05.2017. 13:29:00
WOW!

Edgar Mitchell, američka vlada, Vatikan i - izvanzemaljci

Cijela je priča ponovno izronila iz tamnih zakutaka YouTubea i opskurnih ufoloških stranica nakon što je Wikileaks objavio jedan od mailova koje je Mitchell poslao Johnu Podesti

Edgar Mitchell o izvanzemaljcima
Edgar Mitchell o izvanzemaljcima (Wikipedia)

Edgar Mitchell šesti je čovjek koji je hodao po Mjesecu u misiji Apollo 14 i nakon karijere astronauta bacio se, kako bi to neki rekli, u alternativne vode - prvo se bavio iscjeljivanjem na daljinu, a zatim se prebacio na teorije zavjere i izvanzemaljce.

Tako glasi službena verzija koja ga, naravno, slavi kao sjajnog pilota lunarnog modula, no jednako tako ismijava kao još jednog astronauta koji je prolupao u svemiru. Pred kraj života (umro je 4. veljače 2016. godine) sve je više istupao u javnosti tvrdeći kako američka Vlada i Vatikan znaju za postojanje izvanzemaljaca.

Cijela je priča ponovno izronila iz tamnih zakutaka YouTubea i opskurnih ufoloških stranica nakon što je Wikileaks objavio jedan od mailova koje je Mitchell poslao Johnu Podesti, suradniku bračnog para Clinton, još jednoj osobi koja se snažno zalaže za otkrivanje prave istine o izvanzemaljcima i kontaktima s njima.

Edgar je u mailu napisao da izvanzemaljci žele pomoći čovječanstvu da bolje živi, ali se boje naše nasilne tendencije, a nastavlja uz objašnjenje: "S obzirom na to da se rat u svemiru zahuktava, osjećam da bi trebali biti svjesni nekoliko činjenica, s obzirom da vam ih govorim putem skypea".

Mitchell otkriva da "blagonakloni vanzemaljci" žele podijeliti "nultu točku energije" s ljudima na Zemlji. Ova tehnologija bi mogla otvoriti mogućnosti izvlačenja energije iz praznog prostora.

On upozorava da izvanzemaljci neće tolerirati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u svemiru.

Edgar Mitchell u jednom od svojih mailova spominje ženu po imenu Terry, koju opisuje kao direktora specijalnih mirovnih snaga za vanzemaljsku inteligenciju. Navodno, postoje tvrdnje da je vanzemaljski život najviši oblik inteligencije, "koja radi izravno s Bogom".

Sve u svemu, Mitchella više nema, Podesta je uklonjen s političke scene, a ostali su zapisi Mitchellovih govora koje ne bi trebalo uzimati olako... pa pogledajte jedan:

27.05.2017. 13:29:00
http://m.metro-portal.hr/edgar-mitchell-americka-vlada-vatikan-i-izvanzemaljci/105184/