objavljeno 26.11.2010. 12:45:06
ENDLESSLY

Duffy se vraća s novim albumom

Za nekoliko dana izlazi Endlessly, novi album Duffy koja je svjetsku slavu zaradila debi albumom Rockferry prodanim u 6,5 milijuna primjeraka - OSVOJITE ALBUM

Duffy
Duffy (Duffy promo)

Duffy se vraća na veliku scenu s novim albumom koji bi trebao izaći 29. studenog u Velikoj Britaniji. Album naziva Endlessly naslijedit će vrlo uspješan debi album Rockferry.

Album je osmišljen i snimljen u New Yorku i Londonu, a na albumu je ostvarena suradnja pjevačice s poznatim veteranom tekstopisanja Albertom Hammondom koji je najpoznatiji po klasicima "When I Need You", "The Air That I Breathe" i "To All The Girls I Loved Before". Zajedno, Duffy i Albert su napisali i producirali sljedeće poglavlje njezine blistave karijere.

Album je najavio zarazni singl 'Well, Well, Well' za čiji je ritam zaslužna ekipa iz hip hop benda The Roots.

Osvojite album na Metro portalu!

"My Boy", "Endlessly", "Don't Forsake Me", "Lovestruck" i "Breath Away" pjesme su koje će svakako označiti kraj 2010. godine.

Duffy je sve očarala s debi albumom Rockferry koji se prodao u više od 6,5 milijuna primjeraka diljem svijeta, osvojio tri Brit Awards-a i jednog Grammyja, te je tako Duffy postala jedna od najuspješnijih novih autorica koje je Universal Music izdao pod svojim logom.

Za više informacija posjetite www.iamduffy.com

26.11.2010. 12:45:06
http://m.metro-portal.hr/duffy-se-vraca-s-novim-albumom/51799/