objavljeno 21.12.2010. 10:51:37
MOČVARA - DOČEK 2011.

Dočekajte Novu godinu u Močvari

Osim zvučnog kolopleta, Močvara nudi i jedinstveni vizualni doživljaj te, na svom šanku, jedinstvenu lepezu okusa za svaki želudac - OSVOJITE ULAZNICE

Močvara - Nova godina
Močvara - Nova godina (Močvara)

Nova godina je vrijeme kada donosimo važne životne odluke kojih se obično ne držimo. Mnogi su ljudi u novogodišnje doba odlučili prestati pušiti, prestati piti, prestati varati (be)životnog partnera, biti odlučniji/uspješniji u karijeri, zasuti šefu u facu sve što su oduvijek htjeli, odlučili naći bolji posao/kvart/auto ili naprosto biti bolji ljudi! Već 02. siječnja većina tih zavjeta bi pali u vodu (ili vino) i svi bi ponovo postalo oni stari nesavršeni MI. Tako će, naravno, biti i ove Nove Godine.

No, ako je dočekate u Močvari gdje će DJ Mario Kovač puštati svoj uobičajeni koktel vesele glazbe koja će vas potpuno izbaciti iz takta i ubaciti u ritam, onda možete sigurni da će taj tulum trajati duže od svih ostalih novogodišnjih tuluma u gradu! A čim duže traje tulum, duže traje i after party kod nekog doma (novogodišnje pražnjenje frižidera), duže traje i prvi zimski san i oni sretniji među vama bi se mogli probuditi tek 03. siječnja te tako produžiti najdužu noć u godini!!!

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Osim zvučnog kolopleta, Močvara vam nudi i jedinstveni vizualni doživljaj sa specifičnim unutarnjim dizajnom i projekcijama najbizarnijih novogodišnjih spotova i emisija te, na svom šanku, jedinstvenu lepezu okusa za svaki želudac. Djevojke, uđite u Novu Godinu onako kako želite da ulaze u vas: beskompromisno i žestoko!

Momci, dođite učiti kako se ulazi!!! :D Ako vas nakon ovako neukusne opaske nismo uvjerili da vam je već legendarni novogodišnji tulum u Močvari JEDINA OPCIJA, onda za vas nema nade i nadajmo se da je proročanstvo Maya točno te da nam je 2011. uistinu posljednja godina koju ćemo proživjeti u cijelosti!!!

Vrata/početak - 21 sat

upad u pretprodaji: 49 kn, na dan na blagajni kluba: 69 kn

Kupi ulaznicu online

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dallas, Masarykova 6; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13 te online na eventim.hr.

event @ facebook

21.12.2010. 10:51:37
http://m.metro-portal.hr/docekajte-novu-godinu-u-mocvari/53000/