objavljeno 16.06.2014. 21:30:00
ŠEFUJTE I VI MALO

Djevojke, ne budite pasivne, preuzmite inicijativu

Čak i ako ste u spavaćoj sobi najčešće sretne nemojte misliti da će vaš partner znati baš sve što želite, pokažite mu

Cure, inicijativa treba biti vaša
Cure, inicijativa treba biti vaša (Shutterstock)

Vaš dragi je najzgodniji, najpametniji i najpažljiviji muškarac na svijetu koji vas neizmjerno usrećuje na potezu od shopping centra, preko kuhinje do spavaće sobe, ali kad tad postat će vam jasno, a i njemu zasigurno, da nije čarobnjak i ne može znati baš sve što želite. A to se neće promijeniti ako se malo ne 'trgnete'.

Ukratko, ono što trebate činiti kad se zavučete pod plahte je da partnera usmjerite i budete aktivne. Termin 'tjelesno sljepilo' smislili su seksolozi, a on se odnosi na fenomen pasivnog držanja tijela, naročito kukova, osim kad žena sjedi ili leži na muškarcu, jer u svim ostalim pozama ona obično miruje.

>> Najbolji seks je sa stalnim partnerom >>

Muškarac je najčešće taj koji određuje tehniku, dubinu, brzinu i sve ostalo. Ako vam se baš i ne sviđa to što on radi - uključite se u igru. U svakoj pozi možete preuzeti ulogu 'šefice', naravno ako vam on dopusti da upravljate njegovom 'najvrednijom imovinom'. No, za potpun uspjeh morate se potruditi i iskoristiti maštu što vam može i dodatno uljepšati doživljaj.

Izazovite ga jer on izazovima vrlo teško odolijeva. Ako mu kažete da neće moći izdržati jednu večer glumiti pasivca usrećit ćete i sebe i njega. Pokazat ćete mu što i kako u stvari želite i trebate da budete potpuno sretne što će on vrlo dobro primijetiti i zapamtiti. Ne brinite, muškarci takve igrice obožavaju i potajno ih priželjkuju gotovo stalno. Svaki muškarac sanja da se žena iživljava na njemu, stoga jednostavno činite što želite i bit će to seks za pamćenje.

>> Najbolji seks počinje u četrdesetima >>

16.06.2014. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/djevojke-ne-budite-pasivne-preuzmite-inicijativu/37018/