objavljeno 22.05.2017. 15:01:00
COOL

Digital Arts Expo Powered By Nordeus na ovogodišnjem Mikser Festivalu

U okviru Digital Arts Expo silosa posjetitelji će imati priliku ne samo vidjeti neke od projekata na kojima su radile spomenute tvrtke, već i upoznati developere i umjetnike koji su radili na hitovima

Najveći regionalni festival kreativnosti
Najveći regionalni festival kreativnosti (Nordeus)

Deveto izdanje Mikser Festivala, najvećeg regionalnog festivala kreativnosti, održat će se od 25. do 28. svibnja u Beogradu, pod autobiografskim sloganom "MIGRACIJE ".

Omiljena lokacija publike Mikser festivala ove godine će pored velikog broja vrhunskih imena iz oblasti arhitekture, urbanog razvoja i planiranja, umjetnike i glazbenike iz regije i svijeta, ovog puta ugostiti i neke od najkreativnijih tvrtki iz oblasti gejminga, VFX-a i IT edukacije u posebnom silosu pod nazivom Digital Arts Expo Powered By Nordeus.

"Velika koncentracija kreativnosti i publike koja je željna novih iskustava, na jednom mjestu, je nešto što ne viđamo tako često, a to je specifično za Mikser Festival. To je vrlo plodno tlo za razmjenu znanja, ideja i jačanje digitalne kreativne zajednice. Kroz spajanje kreativnih studija i pojedinaca u ovako jedinstvenom okruženju stimuliramo kreiranje novih projekata i jačanje postojećih kroz mogućnost zapošljavanja u nekom od studija ", izjavio je Daryl Clewlow, Head of Art u tvrtki Nordeus.

Pored Nordeusa, koji je inicijator i pokrovitelj Digital Arts Expoa, na festivalu će biti prisutne i sljedeće tvrtke: 3Lateral, Bunker VFX, Cofa Games, Crater Studio, Fried, Mad Head Games, Take One, Nova Iskra, Qube 3D i Startit .

U okviru Digital Arts Expo silosa posjetitelji će imati priliku ne samo vidjeti neke od projekata na kojima su radile spomenute tvrtke, već i upoznati developere i umjetnike koji su radili na hitovima poput Witcher 3, Plants vs. Zombies, The Other Guys, Awakening Of Heroes, Grand Theft Auto V, Top Eleven i mnoge druge.

Raspored svih predavanja, panela i radionica, s detaljnim pregledom tema i predavača, možete naći na sljedećem linku.

22.05.2017. 15:01:00
http://m.metro-portal.hr/digital-arts-expo-powered-by-nordeus-na-ovogodisnjem-mikser-festivalu/105092/