objavljeno 07.02.2010. 18:43:45
19 KOMADA

Čupić: Bijes nakon Francuza iskalio sam na Slovanu

Budući da je njegov klub slavio s 39-30, ispada da je hrvatsko desno krilo zabilo praktički polovicu golova za Velenjčane

(Igor Sambolec/CROPIX)
Čudesnu je utakmicu u subotu navečer odigrao hrvatski rukometaš Ivan Čupić za svoje Gorenje. U dvoboju 18. kola slovenske lige protiv Slovana zabio je nevjerojatnih 19 golova.

Budući da je njegov klub slavio s 39-30, ispada da je hrvatsko desno krilo zabilo praktički polovicu golova za Velenjčane. Šest je pogodaka postigao iz sedmeraca, a čak 13 iz igre, a tijekom cijele je utakmice upisao samo jedan promašaj.

Njegov doseg još više dobiva na značaju kad se uzme u obzir da je igrao samo do 47. minute kada ga je novi trener Branko Tamše, koji je naslijedio našeg Ivicu Obrvana, zasluženo poslao na odmor. A svoju je eksploziju Čupić objasnio na prilično zanimljiv način.

"Još uvijek sam ljut zbog poraza od Francuza u finalu Europskog prvenstva. Očito sam svu ljutnju istresao na Slovanu. Bili smo motivirani i zbog toga što imamo novu momčad i novoga trenera", kazao je slovenskim novinarima Čupić koji je prije nekoliko dana imenovan i novim kapetanom Gorenja.

Velenjčani su trenutno treći na ljestvici slovenskog prvenstva, imaju dva boda manje od Kopera i osam od Celja koje ima utakmicu više. (Totalsport)

07.02.2010. 18:43:45
http://m.metro-portal.hr/cupic-bijes-nakon-francuza-iskalio-sam-na-slovanu/32450/