objavljeno 13.07.2021. 08:31:00
HBO

Čudotvorci: Oregonska staza od 14. srpnja na HBO GO

Nova sezona smještena je u 1844. godinu i prati idealističkog propovjednika iz malog grada (Radcliffe) koji se udružuje s traženim odmetnikom (Buscemi) i oslobođenom prerijskom ženom (Viswanathan)

Čudotvorci: Oregonska staza
Čudotvorci: Oregonska staza (HBO GO)

Premijera serije „Čudotvorci: Oregonska staza" (Miracle Workers: Oregon Trail) bit će 14. srpnja na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prva epizoda. Ovo je treća sezona avanturističke komedije „Čudotvorci", koja će glumce Daniela Radcliffea, Stevea Buscemija, Geraldine Viswanathan, Karana Sonija i Jona Bassa transportirati na američki Stari zapad.

Nova sezona smještena je u 1844. godinu i prati idealističkog propovjednika iz malog grada (Radcliffe) koji se udružuje s traženim odmetnikom (Buscemi) i oslobođenom prerijskom ženom (Viswanathan) kako bi poveli karavanu na zapad Oregonskom stazom, u komičnoj pustolovini američkim krajolikom ispunjenim opasnostima i obećanjima.

Scenarist serije je Simon Rich. Među izvršne producente ubrajaju se Lorne Michaels, Andrew Singer i Katy Jenson za Michaels' Broadway Video, kao i Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Dan Mirk i Robert Padnick.

13.07.2021. 08:31:00
http://m.metro-portal.hr/cudotvorci-oregonska-staza-od-14-srpnja-na-hbo-go/133125/