objavljeno 12.02.2019. 09:01:00
SAVJETI :)

Crveni utorak i kako ga preživjeti

Glavni razlozi za prekid uoči Dana zaljubljenih su, prema istraživanju, ušteda novca potrebnog za kupovinu poklona partneru te izbjegavanje pritiska davanja lažnih izjava ljubavi

Pazite što radite!
Pazite što radite! (Arhiva)

Valentinovo je veseo dan za parove, no vjerovali ili ne, tjedan u kojem je Valentinovo ima još jedan vrlo važan dan - crveni utorak. Ako niste znali, to je dan na koji puca najviše veza...

Naime, istraživanje koje je proveo IllicitEncounters kaže kako je tjedan u koji ulazi Valentinovo vrijeme kada najviše parova odluči ostaviti svoje partnere, a osobito je riječ o utorku kao danu koji broji najviše takvih slučajeva zbog čega je dobio ime "crveni utorak".

Istraživanje navodi kako je više od trećine ispitanih, odnosno 37 posto, reklo da je prekinulo vezu s partnerom u tjednu prije 14. veljače.

Glavni razlozi za prekid uoči Dana zaljubljenih su, prema istraživanju, ušteda novca potrebnog za kupovinu poklona partneru te izbjegavanje pritiska davanja lažnih izjava ljubavi.

U anketi je sudjelovalo 3000 ispitanika. Njih 31 posto izjavilo je kako su prekid odradili porukom, 28 posto telefonskim pozivom, a 27 posto razgovorom uživo.

Dakle, danas pazite što radite...

12.02.2019. 09:01:00
http://m.metro-portal.hr/crveni-utorak-i-kako-ga-prezivjeti/116859/