objavljeno 29.08.2015. 11:45:00
APOKALIPSA?

Četvrti krvavi Mjesec donosi kraj svijeta?

POGLEDAJTE VIDEO: Ako mislite da Apokalipsa nije na pomolu, varate se - u sljedećih mjesec dana Zemlja bi trebala nestati čak dva puta u razmaku od samo tjedan dana ... ili nešto slično

Prognoze za rujan su ... zanimljive
Prognoze za rujan su ... zanimljive (Arhiva)

Kraj svijeta je, izgleda, neizbježan i to u roku od samo mjesec dana, vrište naslovi kanala koji promiču teorije zavjere na YouTubeu. Datum koji je zadnjih dana najnapetiji je 28. rujna, dan punog Mjeseca koji će biti definitivno spektakularan.

Naime, nekoliko stvar će se poklopiti - u rano ujutro 28. rujna mjesec će biti u perigeju, odnosno u točki putanje koja je najbliža Zemlji i zbog svoje veličine upasti u kategoriju Supermjeseca. 

Nadalje, tijekom pomrčine koja će trajati punih sati i pol moći će se vidjeti i krvavi Mjesec, fenomen kad zaklonjeni mjesec sija crveno ili narančasto, zbog odbijanja Sunčeve svjetlosti od atmosfere Zemlje.

Sjaj će ubrzo nestati, a potpuna pomrčina bit će samo sat vremena kasnije ...

Za vjerske fanatike kojima pritom Židovi nisu pretjerano dragi četvrti krvavi Mjesec u nizu pokazatelj je kraja svijeta, nuklearne apokalipse koja će uništiti život na Zemlji, malo modernizirana varijanta Armageddona.

Ima i onih koji tvrde da redovito razgovaraju s izvanzemaljcima koji imaju svoje viđenje događaja koji bi se trebali zbiti 28. rujna, pa evo što kažu:

Da ne zaboravimo - ovo će se dogoditi jedino u slučaju da prva teorija zavjere o smaku svijeta u rujnu propadne, tj. da asteroid veličine nogometnog igrališta ipak nekako promaši Zemlju ...

No, uz sve to, tvrdi se i da tog 23. rujna stiže nešto od sljedećeg:

- asteroid koji će udariti u Zemlju
- komet koji je zapravo svemirski brod (što tvrdi glasnogovornik Vatikanskog opservatorija?!)
- zlo koje će prodrijeti u naš svemir iz CERN-a

Naravno, pojavio se i dovoljan broj teorija zavjere koje su iskombinirale ove datume i napravile nevjerojatne kombinacije svega navedenog, začinjenog dolaskom Sotone, neprijateljske izvanzemaljske civilizacije i klasičnog Armageddona iz Ivanovog evanđelja. 

Bit će zabavno, u svakom slučaju ...

29.08.2015. 11:45:00
http://m.metro-portal.hr/cetvrti-krvavi-mjesec-donosi-kraj-svijeta/93580/