objavljeno 20.08.2011. 13:09:43
POJAČANJA

Campbell u Arsenal, Diarra u Tottenham

Campbell je četvrto pojačanje "topnika" ove sezone nakon što su na Emirates stigli napadači Alex Oxlade-Chamberlain i Gervinho te branič Carl Jenkinson

Fotografija vijesti

U nadi da će ove sezone napokon osvojiti barem jedan trofej koji navijači toliko dugo priželjkuju, Arsenal je s mladim reprezentativcem Kostarike Joelom Campbellom potpisao petogodišnji ugovor, piše Hina. Deportivo Saprisse, bivši klub nadarenog 19-godišnjaka, dobit će oko dva milijuna eura odštete.

Campbell je četvrto pojačanje "topnika" ove sezone nakon što su na Emirates stigli i napadač Southamptona Alex Oxlade-Chamberlain, napadač Lillea Gervinho, te branič Charltona Carl Jenkinson. Arsenal je na njihove usluge potrošio 30 milijuna eura.

Uskoro bi se mogao pojačati i Tottenham koji je ušao u završnu rundu pregovora s Real Madridom oko kupovine francuskog veznjaka Lassana Diarre. Prema pisanju engleskog tiska odšteta za bivšeg igrača Chelsea, Arsenala i Portsmoutha je 12 milijuna eura. Diarra je član "Kraljevskog kluba" od 2009. godine, a dolaskom Josea Mourinha izgubio je mjesto u momčadi.

20.08.2011. 13:09:43
http://m.metro-portal.hr/campbell-u-arsenal-diarra-u-tottenham/62415/