objavljeno 01.04.2019. 12:29:00
DOĐITE

Buvljak u Šesnaestici 6. travnja

Buvljak u Šesnaestici zamišljen je kao društveni događaj na kojem se za simboličnu ili poštenu naknadu mogu razmijeniti ili prodati odjeća i predmeti koji nam više ne služe

Buvljak za sve!
Buvljak za sve! (Kultura Nova)

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra 'Šesnaestica', K-zona organizira prvi buvljak i razmjenu dobara za lokalno stanovništvo Trešnjevke-sjever; kao i za sve ostale koji se nakon kućnog proljetnog čišćenja žele riješiti suvišnih krpica i modnih dodataka iz svog ormara.

Buvljak u Šesnaestici zamišljen je kao društveni događaj na kojem se za simboličnu ili poštenu naknadu mogu razmijeniti ili prodati odjeća i predmeti koji nam više ne služe; a vjerujemo da zaslužuju novi život u drugim rukama, ramenima i nogama.

Pridružite se proljetnom čišćenju u Šesnaestici (Ozaljska 16/II) u subotu, 6. travnja, od 10-17h!

Dodatno, na prvom Buvljaku otvara se i "uzmi ili ostavi" mini-knjižnica u Šesnaestici - posebno naznačena polica s knjigama gdje se mogu ostaviti ili besplatno preuzeti knjige: od stručne literature, beletristike ili pak stripova. Višak literature zainteresirane/i mogu donijeti bez prethodne najave.

Prijave za izlagače/ice:

Zbog prostornog ograničenja zainteresirani za izlaganje i prodaju pozvani su da se jave na mejl 16@voxfeminae.net uz subject "Buvljak u 16-ici"; ime i prezime i kontakt mobitel kao i okvirnu količinu materijala koju donose. K-zona će osigurati osnovni namještaj za izlaganje, dok svi izlagači/ce slobodno mogu pofurati vlastite štendere ili popratnu opremu za izlaganje uz prethodan dogovor. Dozvoljeno je izlaganje svih vrsta odjeće, obuće i predmeta koji imaju uporabnu ili estetsku vrijednost.

Program Šesnaestice odvija se uz podršku Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu.

01.04.2019. 12:29:00
http://m.metro-portal.hr/buvljak-u-sesnaestici-6-travnja/117759/