objavljeno 22.01.2008. 21:46:25

Carla Bruni: Nisam se udala... još

Manekenka i predsjednik razmišljaju o vjenčanju
Manekenka i predsjednik razmišljaju o vjenčanju (afp)

Bivši supermodel Carla Bruni u intervjuu za francuski list Liberation izjavila je da se ‘još nije udala’ za francuskoga predsjednika Nicolasa Sarkozyja, prekinuvši tako nagađanja da se par tajno vjenčao. Rekla je kako ona i Sarkozy razmišljaju o vjenčanju, prenosi Jutarnji list.
Francuski mediji s velikim žarom prate ljubavnu romansu između aktualnoga francuskog predsjednika i lijepe Carle. Uoči Sarkozyjeva posjeta Indiji, gdje bi trebao doći u petak, svi su se pitali hoće li par putovati zajedno i kako će predsjednik predstaviti djevojku. No, tu je mogućnost otklonila sama Carla.

SAM NA PUTUBruni je izjavila da još uvijek ne može ići u službene posjete s predsjednikom Sarkozyjem.
- Ne mogu ići u službeni posjet s predsjednikom - odgovorila je te dodala da početkom veljače počinje snimati novi album. Indijski tisak prenosio je ovih dana kako indijske diplomate brine da bi Carla Bruni mogla biti u pratnji francuskoga predsjednika tijekom njegova posjeta New Delhiju, što bi moglo predstavljati problem za tradicionalni državni protokol.
Carla je, međutim, sve spekulacije zaustavila intervjuom za Liberation. Sarkozy je pak nedavno kazao da je veza s Carlom ozbiljna, te da će mediji o vjenčanju doznati tek kada sve već bude gotovo.

Piše: HINA
22.01.2008. 21:46:25
http://m.metro-portal.hr/bruni-nisam-se-udala-jos/1327/