objavljeno 18.11.2017. 16:30:00
KNAP

Božićno čudo iz Koreje u KNAP-u 26. studenoga

Božićno čudo, mjuzikl 26. 11. 2017. u 19. 30 - KNAP International Youth Foellowship- Korea Europska turneja 2017.

Božićno čudo stiže u KNAP
Božićno čudo stiže u KNAP (KNAP)

Već drugu godinu, muzičko kazališni tim sačinjen od umjetnika iz Koreje i ostalih dijelova svijeta, koji su počeli suradnju s IYF kroz program Odreda dobrih vijesti, nalazi se na turneji. Počevši s Amerikom te ohrabreni uspjehom ondje, nastavili su turneju po Europi. Nakon što su obišli 25 gradova, 19 zemalja, odlučili su i Hrvatskoj predstaviti i pokloniti ono što ih čini posebnima, a oduševljava gledatelje diljem svijeta.

Tako će se 26. studenog u 19. 30 sati predstaviti hrvatskoj publici sa svojim mjuziklom Božićno čudo u Centru Knap.

Toplom pričom - o sebičnoj djevojčici Ani koja u Božićnoj noći doživi čudo, a to iskustvo joj otvara oči za ono što je najvažnije na svijetu - ljubav, uz pregršt omiljenih tradicionalnih božićnih pjesama, te uz zapanjujuću plesnu i glumačku vještinu mladih izvođača, u duhu širenja božićne poruke mira i ljubavi, IYF je tako odlučio Zagreb uključiti na svoju adventsku kartu te građanima Zagreba i svim ljudima dobrog srca, pokloniti ovu divnu muzičku predstavu kako bi već u studenom osjetili duh predstojećih blagdana.

Ulaz na predstavu je besplatan, a osjećaj nakon sat i petnaest minuta čistog glazbenog užitka- nenadmašiv. Predstava je namijenjena svim uzrastima i zaista je poklon koji ne bi trebalo propustiti!

18.11.2017. 16:30:00
http://m.metro-portal.hr/bozicno-cudo-iz-koreje-u-knap-u-26-studenoga/108628/