objavljeno 23.12.2019. 12:01:00
ADVENT

Boogie Badnjak Eddyja Ramicha na EU Adventu

EU Advent ima najplesniji plan za Badnjak – ne propustite 12-satni Boogie Badnjak Eddyja Ramicha

Akcija na EU Adventu
Akcija na EU Adventu (Arhiva)

Poznati zagrebački DJ kojeg ne treba posebno predstavljati domaćoj publici, Eddy Ramich, 24. prosinca vraća se na EU Advent u sklopu kojeg se već tradicionalno pod njegovom DJ palicom održava popularni Boogie Badnjak. Zbog sjajne atmosfere i nezasitne publike svake godine predbožićni set Eddyja Ramicha traje koji sat duže, a ovog Badnjaka pozivat će vas na ples čak punih 12 sati.

Uz spremnost na 12-satnu akciju, na pozornicu EU Adventa s Eddyjem stižu i njegovo bogato glazbeno iskustvo, ali i uvijek svježi zvuk, konstantna želja za istraživanjem različitih glazbenih smjerova i širenjem dobre glazbe te posebna energija koju dijeli s publikom. Boogie Badnjak stoga je nezaobilazno događanje za ljubitelje elektroničkih poslastica i malo drugačijeg predbožićnog zagrijavanja.

Veteran elektro-house scene, Eddy Ramich, jedna je od ključnih figura jugoistočne europske elektroničke glazbene scene. Svojim energičnim radijskim i klupskim nastupima obogatio je domaću scenu, a kao producent i DJ privukao pozornost diljem svijeta. U njegovom DJ portfelju su poznati svjetski klubovi The Room i Yellow u Tokiju , Plastic People i Cargo u Londonu,  Noon u Osaki, Raw Fusion u Stockholmu, Cielo u New Yorku...te festivali Glastonbury, Outlook,  Southport Weekender, GP Worlwide Festival... Pažnju izvan granica, pogotovo u svijetu future jazza, privukao je remiksevima poznatih glazbenika kao što su Sun Ra, Ennio Morricone, Arthur Verocai i Tania Maria, samostalno i kao dio house projekta Eddy & Dus i Eddy Meets Yannah (Compost Records). Eddy Ramich poznat je i kao osnivač Kontrapunkta, klupskih večeri u sklopu kojih je ugostio brojna velika imena elektroničkog glazbenog svijeta (Theo Parrish, Carl Craig, Gilles Peterson, 4hero, Martyn, Azymuth, Zed Bias). Kroz Kontrapunkt Eddy je u Zagreb doveo prve acid, jazz, brokenbeat, soulful / deep house glazbenike i rasplesavao zagrebačku publiku punih 15 godina. Trenutno živi u Berlinu i radi na svom solo projektu. 

23.12.2019. 12:01:00
http://m.metro-portal.hr/boogie-badnjak-eddyja-ramicha-na-eu-adventu/122688/