objavljeno 25.12.2021. 13:01:00
BOLT

Bolt aplikacija od sada dostupna i preko Petal Mapsa

Korisnici pametnih telefona integriranih s Huawei Mobile Services (HMS) i svi korisnici koju preuzmu Petal Maps aplikaciju s Google Play trgovine, imat će dodatne opcije planiranja putovanja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Huawei)

Bolt, svjetski poznata aplikacija za prijevoz te ujedno jedna od prvih popularnih aplikacija na AppGalleryiju, uskoro će postati još jednostavnija za korištenje, zahvaljujući integraciji s Huaweijevom uslugom Petal Maps.

Korisnici pametnih telefona integriranih s Huawei Mobile Services (HMS) i svi korisnici koju preuzmu Petal Maps aplikaciju s Google Play trgovine, imat će dodatne opcije planiranja putovanja. Osim informacija o putovanju automobilom, javnim prijevozom i biciklom, korisnicima Petal Maps biti će ponuđene i usluge prijevoza.

Nakon što korisnik klikne na Boltovu ikonu, automatski je preusmjeren u aplikaciju gdje može naručiti vožnju, provjeriti podatke o vozaču, te o udaljenosti i cijeni vožnje. Iako je Petal Maps aplikacija predstavljena prije tek godinu dana, već broji 20 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, od kojih je 7 milijuna iz Europe, a dostupna je u više od 166 zemalja.

Otkako je Bolt lansiran na AppGalleryju, u ljeto 2020. godine, posto je iznimno popularan među korisnicima. To dokazuje i brojka od 12 milijuna globalnih preuzimanja, za koje je zaslužna Boltova reputacija o pristupačnoj i pouzdanoj aplikaciji, koja kotira i kao jedna od najbržih dostupnih usluga prijevoza.

Korisničko iskustvo Petal Maps aplikacije uvelike je unaprijeđeno integracijom s Boltom, a vjerujemo da je to i do sofisticiranosti naše aplikacije za navigaciju", rekao je Derek Yu, predsjednik regije Srednje Istočne Europe, Nordijske i Kanadske regije, Huawei Consumer Business Groupe. „Suradnja Huaweija s Boltom dovela je do toga da smo u samo 12 mjeseci omogućili korištenje tri različite aplikacije (Bolt, Bolt Food i Bolt Driver), ne samo našim korisnicima u Europi, već i onima u Africi i ponosni smo što igramo tako važnu ulogu u širenju Boltove publike diljem svijeta."

Huawei i Bolt također su surađivali na razvoju Boltovog softvera, koji je integriran Huaweijevim Map Kitom. Spomenutom integracijom, korisnici imaju mogućnost korištenja aplikacije s personaliziranim zaslonima te sposobnosti interakcije s HMS uređajima.

Petal Maps nedavno je unaprijeđen novim ažuriranjima, uključujući Lane Guidance značajku koja korisnicima pomaže u planiranju ruta prilikom složenih prometnih situacija. Također, funkcija Offline Maps korisnicima omogućuje korištenje svih prednosti pretraživanja i navigacijskih funkcija, čak i kada nemaju signala. Štoviše, pretraga željenog sadržaja osnažena je i one-touch funkcijom koja korisniku prikazuje niz usluga u blizini, poput benzinskih postaja, restorana, bankomata te trgovina.

Huawei proizvodi

Huawei Watch GT 3 mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije do 2 tjedna. Dostupan je u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju sličnost s tradicionalnim elegantnim satovima.

Huawei je nedavno predstavio novo prijenosno računalo serije MateBook. Riječ je o Huawei MateBook 14s modelu koji kombinira elegantan dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. MateBook 14s pomiče granice svojim ultra tankim dizajnom i svestranim performansama.

Uz Watch GT 3 i MateBook 14s, Huawei je nedavno predstavio i nova 9 pametni telefon te MateView GT zakrivljeni monitor koji je dostupan u dvije veličine, 27 i 34 inča. 

25.12.2021. 13:01:00
http://m.metro-portal.hr/bolt-aplikacija-od-sada-dostupna-i-preko-petal-mapsa/135738/