objavljeno 11.08.2019. 13:29:00
FORA

Bogataši i siromasi horoskopa

Ovnovi, Lavovi i Vage najuspješniji su po zgrtanju bogatstva, a loše ide Rakovima i Djevicama

I, kako vama ide? :)
I, kako vama ide? :) (Shutterstock)

Horoskop i bogatstvo neraskidiva su tema - sjetite se samo koliko ste puta, vjerovali vi u horoskop ili ne, sa zanimanjem potražili dio koji govori o lovi....

Stoga, ne čudi da se rade analize po tom pitanju, a možda je i najmjerodavnija Forbesova lista bogataša... pa da vidimo kako izgleda sa strane horoskopa:

Najmanje je bogataša rođeno u znakovima Raka i Djevice. Rakovi su ustrajni, oprezni i maštoviti, no s negativne strane ćudljivi, sumnjičavi i nesigurni. Djevice su radišne, odgovorne i štedljive, ali nisu dovoljno otporne na stres.

Deseto mjesto zauzima Strijelac sa šest predstavnika u top 100. Strijelci su dinamični, energični i optimistični, no pate od rastrošnosti i neodgovornosti.

Od sedmog do devetog mjesta nagurali su se Jarci, Ribe i Blizanci. Ribe imaju izvrsnu financijsku intuiciju i mnoštvo ideja, ali im manjka praktičnosti i upornosti. Blizanci su radoznali, snalažljivi i pronicljivi, no loše su im strane površnost, neodlučnost i nestalnost. Jarci su uporni, disciplinirani i kontrolirani, ali teško prilagodljivi i ponekad malodušni.

Četvrto i peto mjesto dijele Vodenjak i Bik s po osam bogataša u Forbesovih 100. Vodenjaci su inovativni, originalni i napredni, a leže im brojni biznisi, naročito vezani za tehnologiju.

Bikovi su odgovorni, postojani i praktični, a najviše od svega vole udoban život i gomilanje vrijednosti.

Četvrtoplasirani Škorpioni su u biznisu odvažni, strastveni i agresivni. Nije mudro stati im na put jer su zlopamtila.

Na diobi drugog i trećeg mjesta nalaze se Vaga i Lav s po desetoro predstavnika u top 100. Vage su diplomatične, druželjubive i sklone suradnji, no ispod njihove meke vanjštine krije se poslovna zvijer.

Lavovi su izuzetno ambiciozni, puni energije i optimizma, ali i dobri organizatori i opasni protivnici na poslovnom planu. Ovan brzo uočava dobre prilike i odmah se baca na njihovu realizaciju.

Ljestvica po broju bogataša koju je Forbes objavio za 2017. godinu.

1. Ovan (11)

2.-3. Lav (10), Vaga (10)

4. Škorpion (9)

5-6. Bik (8), Vodenjak (8)

7.-9. Blizanci (7), Jarac (7), Ribe (7)

10. Strijelac (6)

11.-12. Djevica (5), Rak (5)

11.08.2019. 13:29:00
http://m.metro-portal.hr/bogatasi-i-siromasi-horoskopa/120019/