objavljeno 21.10.2017. 17:14:00
SAVJETI

Bitcoin - kako otvoriti račun

Ionako sve oko nas evoluira i to prilično brzim tempom, vrijeme je za malo biznisa, trgovanja, investiranja, transakcija, modernog biznisa.

Zaradite i vi štogod :)
Zaradite i vi štogod :) (Arhiva)

Bitcoin je sve samo ne čudo, pa jednako tako ovo nije samo potencijalna poslovna prilika, već je i digitalna valuta koja nam omogućava, još uvijek, bezbrižno, sigurno i relativno novo iskustvo online transakcija.

Također, a kako izgleda prema posljednjim javnim istupima vodećih bankarskih sustava i neočekivanim branjenjem zlata, kao najsigurnije investicijske platforme, bitcoinu se spremaju prvenstveno sunčani dani. Ali spremaju se i prilično sunčana razdoblja svim sretnicima s pokojom kriptovalutom na računu, koji ionako već duže vrijeme zadovoljno trljaju ruke.

Doba rudarenja je iza nas, teško da ćete išta uhvatiti na tom vlaku. Ali ipak, kako ionako sve oko nas evoluira i to prilično brzim tempom, vrijeme je za malo biznisa, trgovanja, investiranja, transakcija, modernog biznisa.

Ili pak jednostavno biznis nije za vas i želite sigurnu, a svakoga dana sve rašireniju mrežu digitalnih transakcija, u obliku kriptovaluta.

Uglavnom, prvi korak u tome je da uzmete neki od vaših komunikacijski kućnih uređaja - laptop, mobitel, tablet, kućno računalo, TV daljinski, odete na Bitcoin.com početnu stranicu, preuzmete aplikaciju koja se skriva iza ikone vašeg operativnog sustava i slijedite upute s ekrana. Naš je sustav dakako, Windows 10, stoga evo kako to izgleda.

Kako stvarno otvoriti Bitcoin račun pročitajte u detalje na Gentleman.hr

21.10.2017. 17:14:00
http://m.metro-portal.hr/bitcoin-kako-otvoriti-racun/108091/