objavljeno 19.02.2011. 10:56:13
dva u osam

Bill Clinton poslao samo dva e-maila dok je bio predsjednik SAD-a

Clinton je tehnologiju ismijavao - mobiteli i internet nisu mu bili niti najmanje zanimljivi svih osam godina predsjenikovanja

Bill Clinton
Bill Clinton (Getty Images)
Bill Clinton je možda imao prst na gumbu kojim je mogao pokrenuti nuklearni rat, ali nije bio veliki fan tehnologije. Bivši je američki predsjednik priznao na jednoj konferenciji u New Yorku da je poslao samo dvije e-mail poruke tijekom svoja dva mandata od 1992. do 2000. godine, dok ih je njegovo osoblje poslalo čak 40 milijuna. 

"Poslao sam ukupno dvije e-mail poruke u tom periodu. Jedan našim vojnicima na Jadranu, a jedan Johnu Glennu, koji je u 77. godini postao najstariji čovjek u svemiru", rekao je Clinton.

Kada je Clinton stupio na dužnost zbijao je šale na račun tehnologije i 50 internet stranica koje su tada postojale. Govorio je da su mobilni telefoni tako teški da su najbolji za nabijanje bicepsa.

No, Clinton je do danas promijenio stavove. To govori i njegovo pojavljivanje na konferenciji u New Yorku čiji je cilj promocija i isticanje važnosti informatičkih tehnologija, prenio je Daily Mail.
19.02.2011. 10:56:13
http://m.metro-portal.hr/bill-clinton-poslao-samo-dva-e-maila-dok-je-bio-predsjednik-sad-a/55539/