objavljeno 26.06.2017. 19:01:00
SJAJNO!

Besplatna ljetna joga na plažama i u parkovima Hrvatske

Program Joge u svakodnevnom životu je namijenjen i prilagođen svima, bez obzira na dob, spol ili fizičku kondiciju pa uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije

Besplatna joga za sve
Besplatna joga za sve (Arhiva)

Godinu za godinom, sada već 12 zaredom, vježbati Jogu u svakodnevnom životu možete tijekom cijelog ljeta na plažama i u parkovima Hrvatske.

Počeli smo kada u Hrvatskoj ovaj način vježbanja i nije bio baš uobičajen i izazivao je čuđenje prolaznika, a sada se svake godine vježbanju u prirodi pridružuje sve veći broj novih vježbača, kako Hrvata tako i naših gostiju iz cijelog svijeta.

Program Joge u svakodnevnom životu je namijenjen i prilagođen svima, bez obzira na dob, spol ili fizičku kondiciju pa uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši.

Pozivamo sve da nam se pridruže ovog ljeta i učine nešto dobro za sebe. Dobrodošli su baš svi; i mame s kolicima i kućni ljubimci, nađite svoju lokaciju, odaberite vrijeme, prostirku pod ruku i vježbajte s nama!

Kao i uvijek, na istim sada već tradicionalno „našim" lokacijama i u ista vremena, program je besplatan i bez ikakve obaveze - listu pogledajte OVDJE.

Voditelj programa i kontakt osoba programa „Joga na plažama i u parkovima Hrvatske"

Alen Minić 091 /251 44 77

26.06.2017. 19:01:00
http://m.metro-portal.hr/besplatna-ljetna-joga-na-plazama-i-u-parkovima-hrvatske/105781/