objavljeno 19.08.2013. 11:58:00
TV

AXN - tjedne preporuke od 19. do 26. kolovoza

Sjajnih serija na AXN-u ne nedostaje, pa pogledajte što možete pratiti ovaj tjedan

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (AXN)

ZLOČESTI DEČKI 2

Ponedjeljak, 19.8. u 21:00

Detektivi Marcus Barnett i Mike Lowrey istražuju uvoz jakog ekstazija u Miami kojeg organizira kubanski narko boss Johnny Tapia: Marcusova sestra Syd koja radi kao prikriveni agent za DEA-u također je i u tajnoj vezi sa Mikeom. Njih troje kreću u opasnu potjeru za kriminalcima.

NCIS: LOS ANGELES (ep. 12)

Utorak, 20.8. u 22:40

Mlada udovica je sumnjičava prema okolnostima u kojima se odvijala posljednja bitka njezinog supruga marinca i Sam i Callen trebaju otkriti da li je sve bilo prema propisima. U međuvremenu Hetty poziva psihologa Natea Getza i ostatak tima osjeća da je nova evaluacija na vidiku. Kasnije se utvrđuje da je član mrtvozorničkog ureda snabdjevao pogrebno poduzeće dijelova tijela za trgovinu na crno.

IZGUBLJENI SVIJET (ep. 22)

Srijeda, 21.8. u 16:35

Naši heroji ugledaju cepelin Britanske Mornarice koji leti nisko nad platoom. Malone je dovoljno blizu da uhvati kraj ljestvi i njima se popne na palubu. Otkriva da je letjelica napuštena i oštećena i kad otvori dnevnik pojavljuje se kapetan Askwith I onesvješćuje ga. Dok im capelin izlazi iz vidokruga ostali čuju urlike nadolazećeg T-Rexa.

OBIČAJNO PRAVO (ep. 10)

Četvrtak, 22.8. u 21:00

Nakon što zbog neuspjele vježbe na terapiji dobiju tjednu domaću zadaću Wes i Travis su dodatno iritirani valom kućnih provala za koje je odgovorna banda kao "Baby-Faces" I koje u njihov grad dovodi FBI. Detektivi nisu oduševljeni radom sa federalcima, ali kad primjete seksi agenticu Carrie D'Amico Wes I Travis počinju se nadmetati za njezinu pažnju.

POST MORTEM (ep. 1)

Subota, 25.8. u 21:00

Zemljište koje je propadalo godina trebalo bi se prenamjeniti za izgradnju.Ipak, bageri su zaustavljeni jer se pirotehničari moraju pozabaviti starom eksplozivnom napravom na koju su naletili. U procesu deaktivacije nailaze na kostur muškarca koji je upucan. Policajci i forenzičari su pozvani. Dr. Daniel Koch pregledava mjesto zločina i otkriva još dva kostura: majku i dijete - kompletirajući obitelj koja je ubijene prije tri godine. 

19.08.2013. 11:58:00
http://m.metro-portal.hr/axn-tjedne-preporuke-od-19-do-26-kolovoza/79944/