objavljeno 30.07.2023. 13:01:00
COOL

AOC by AGON za studente

Za novi semestar, AOC predstavlja svoju svestranu liniju monitora za studente

AOC by AGON
AOC by AGON (Arhiva)

Dok se studenti pripremaju za nadolazeću akademsku godinu, AOC i njegov podbrend usmjeren na gaming, AGON by AOC, s uzbuđenjem predstavljaju impresivnu ponudu monitora dizajniranih da zadovolje njihove specifične potrebe. S fokusom na funkcionalnost, inovativnost i cjenovnu pristupačnost, AOC nudi niz monitora koji studentima omogućuju studentske uspjehe, a istovremeno pružaju impresivno iskustvo zabave.

Od prijenosnih opcija za studente u pokretu do gaming modela za strastvene gamere, AOC-ova linija kombinira najsuvremeniju tehnologiju s dizajnom usmjerenim na korisnika, čineći ponudu savršenim izborom za studente svih zanimanja. AOC razumije da studenti imaju različite zahtjeve, od produktivnosti i kreativnosti do zabave i gaminga. Kako bi zadovoljio ove različite potrebe, AOC predstavlja izbor monitora koji pružaju iznimne performanse, zapanjujuće vizualne prikaze i poboljšanu funkcionalnost.

Za povećanu produktivnost i multitasking

AOC 24V5CW monitor je svestrano rješenje za povećanu produktivnost i multitasking. Sa svojim tankim, kompaktnim dizajnom i snažnim 24″ Full HD IPS panelom pruža živopisne vizualne prikaze koji oživljavaju sadržaj - savršeno prikladan za uske prostore kao što su spavaonice ili zajednički apartmani. USB-C input podržava 65W napajanje osiguravajući besprijekorno povezivanje i mogućnost napajanja prijenosnih računala i drugih uređaja. Opremljen 4-portnim USB 3.2 priključkom, 2MP web kamerom s Windows Hello prepoznavanjem lica i podesivim ergonomskim postoljem, ovaj monitor pruža praktičnost i učinkovitost studentima koji rade na više zadataka istovremeno. Idealan je izbor za studente koji trebaju pohađati online nastavu, surađivati na grupnim projektima i sudjelovati u video konferencijama.

Povećavajući veličinu zaslona i rezoluciju, AOC Q27V5CW monitor nudi 27″ QHD zaslon s tankim dizajnom i impresivnim IPS panelom koji pruža zapanjujuće vizualne prikaze i moćnu reprodukciju boja. Njegov USB-C ulaz s 65W napajanjem omogućuje besprijekorno povezivanje i punjenje uređaja. Također, dolazi s 4-portnim USB 3.2 priključkom i 2 MP web kamerom, kao i podesivim ergonomskim postoljem što dodatno osigurava praktičnost i svestranost. Kreativnim studentima koji se bave grafičkim dizajnom, video editingom, kreiranjem sadržaja i drugim vizualno zahtjevnim ciljevima ovaj monitor će savršeno odgovarati, dok veći radni prostor na zaslonu omogućuje lakši rad na složenim projektima.

Pružajući uistinu impresivno iskustvo gledanja, monitor AOC CU34P3CV s 34″ UW-QHD zaslonom ima VA panel s omjerom širine i visine 21:9 i zakrivljenošću od 1500R - praktički zamjenjuje postavljanje dvostrukog monitora zahvaljujući velikom prostoru na ekranu. Sa svojim USB-C ulazom (65 W Power Delivery), 4-portnim USB 3.2 priključkom, kao i RJ-45 ulazom pruža poboljšane mogućnosti povezivanja. Monitor također nudi brzinu osvježavanja od 100 Hz i Adaptive-Sync što ga čini pogodnim i za gaming. Dva zvučnika od 5 W, ergonomsko postolje podesivo po visini i KVM prekidač za jednostavno prebacivanje uređaja upotpunjuju cijeli paket.

Sva tri gore navedena modela su Flicker-Free što znači da korištenjem DC-a umjesto PWM-a za podešavanje svjetline monitori ne pokazuju nikakvo treperenje. To ih čini pogodnima za dugotrajno korištenje bez umaranja očiju. Također, posebno korisno za studente koji rade na zadacima do kasno u noć, svi oni imaju LowBlue način u svom OSD-u koji blago mijenja temperaturu boje kako bi se eliminirali plavi tonovi za ugodno gledanje, posebno u mraku.

Za produktivnost u pokretu

Savršen za studente koji trebaju raditi na svojim zadacima ili prezentacijama dok putuju ili su na razmjeni i studiraju na različitim lokacijama, AOC I1601P je prijenosni 15,6″ IPS monitor dizajniran za olakšavanje produktivnosti u pokretu. Sa svojom Full HD rezolucijom i USB-C vezom, prikazuje visokokvalitetne slike i nudi jednostavno povezivanje. Tanak dizajn (debljine 8,5 mm) i lagana konstrukcija (800 g) omogućuju lagodno nošenje u ruksaku. Uključeni pametni poklopac pruža zaštitu tijekom transporta i služi kao postolje za jednostavno postavljanje. Pomoću automatskog načina rotacije studenti mogu prebacivati između pejzažne i portretne orijentacije kako bi se prilagodili svakom radnom prostoru. A uz USB-A vezu, koja koristi DisplayLink, može se koristiti i sa starijim prijenosnim računalima. I1601P je također opremljen LowBlue načinom rada.

Za impresivno iskustvo gaminga
Elegantnim dizajnom s crvenim/crnim naglaskom, 23,8″ Full HD IPS gaming monitor AOC GAMING 24G2SPU nudi dobitnu kombinaciju brzine, odziva i vizualne izvrsnosti. Njegov IPS panel s preciznom bojom pomaže studentima da se istaknu u svakodnevnim zadacima i obavezama. Nakon svakodnevnih studentskih obaveza, s brzinom osvježavanja od 165 Hz i vremenom odziva od 1 ms MPRT, pruža konkurentsku prednost za gaming entuzijaste. Low input lag, kompatibilnost s Nvidia G-SYNC-om i različiti načini gaminga nude fluidno gaming iskustvo. Monitor također uključuje zvučnike od 2 W i podržava AOC G-Menu softver za jednostavno upravljanje zaslonskim prikazom.

Uz veći 27″ QHD zaslon, AOC GAMING Q27G2S/EU pruža izvanredne vizuale i iznimne performanse. Uz brzinu osvježavanja od 165 Hz, vrijeme odziva 1ms MPRT i Low Input Lag, osigurava ugodno gaming iskustvo. Zahvaljujući živopisnom, točnom IPS panelu i velikoj razlučivosti, ne samo da se dokazuje u produktivnim zadacima, već i u gamingu. Njegov naglašeni gaming dizajn, tanki okviri i postolje podesivo po visini, kao i prilagodljiv OSD putem AOC-ovog G-Menu softvera čine ga elegantnim i funkcionalnim izborom gamera koji su još u fazi obrazovanja. Za prilagođenu dnevnu i noćnu upotrebu, oba gaming modela, 24G2SPU i Q27G2S/EU, su Flicker-Free i također imaju LowBlue način rada za smanjenje plave svjetlosti.

AOC razumije različite potrebe studenata i nastoji im pružiti monitore prilagođene njihovim specifičnim zahtjevima. Bilo da se radi o maksimiziranju produktivnosti, uživanju u kreativnim projektima, produktivnosti u pokretu ili opuštanju nakon posla i učenja uranjanjem u gaminga sesiju, AOC-ova svestrana linija nudi monitor za jedinstvene potrebe i želje svakog studenta.

30.07.2023. 13:01:00
http://m.metro-portal.hr/aoc-by-agon-za-studente/143263/