objavljeno 22.06.2017. 20:01:00
EH, DA ...

5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

Naravno da svatko od nas ima neke individualne preferencije kad je u pitanju partner, no ove frajere definitivno trebate udaljiti od sebe

Neke stvari bolje je izbjeći
Neke stvari bolje je izbjeći (Arhiva)

Muškarci mogu biti ovakvi ili onakvi, dobri ili loši, pametni ili glupi, no i dalje su predmet zanimanja suprotnog spola. Svaka žena ima neki svoj ideal muškarca kojem teži pri pronalaženju partnera, no ovih pet koje navodimo svaka bi trebala - izbjegavati u širokom luku:

Arogantan - ponaša se kao da ne zaslužujete njihovu pažnju i kraj kojih se uvijek osjećate inferiorno sigurno nisu tip osobe s kojom biste trebali imati vezu. Budite spremni na još jednu porciju vrijeđanja kad ćete mu davati nogu, no, to će biti zadnji put.

Lažov - kreativan ili ne, može biti zabavni do neke mjere, no stalno prilagođavanje istine njegovim potrebama znači da će takav biti i u vezi i da nikad nećete znati govori li vam istinu ili mulja. Znači, bježati glavom bez obzira čim ga ulovite u prvoj laži.

Lijenčina - obično će reći da je nezaposlen, no češće se radi o besposlenim likovima kojima je traženje posla gore od hodanja po vreloj žeravici. Ako ambicije nema ni u tragovima, riješite ga se što prije. 

Opsjednut bivšom - na kraju će ta neugodna činjenica isplivati na svjetlo dana, bez obzira koliko se trudio sakriti je. Obično govore o njoj bez kraja i konca u svakoj prilici, ako je sretnu zašute i sakriju se ... Kad to vidite, bježite glavom bez obzira, jer u takvoj vezi sreće za vas nema.

Prezauzet - tipovi koji ne mogu naći vremena ni za jedan dobar dulji film, a kamoli večeru prije ili poslije toga jednostavno vam ne mogu odgovarati, jer nećete imati vremena upoznati ga prije braka. Stoga, crta ...

22.06.2017. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/5-tipova-muskaraca-koje-trebate-izbjegavati/105717/