objavljeno 23.07.2018. 15:03:00
SAVJETI :)

5 savjeta za kupovinu kupaćeg kostima

Postoje pogreške koje često radimo pri odabiru kupaćeg kostima zbog kojih se cijelo ljeto osjećamo kao da imamo koju kilu više - pa ih napokon izbjegnite

Kako odabrati pravi badić?
Kako odabrati pravi badić? (Arhiva)

Kupaći kostim je istovremeno ponos i noćna mora - svakoga ljeta pokušamo kupiti neki novi, genijalni kostim koji će nas na plaži pokazati u najboljem mogućem svjetlu, no vrlo često ostanemo na onom starom par godina jer novoga - nema. 

No, je li to baš tako? Vjerujemo da nije, jer radimo pogreške pri odabiru kupaćeg kostima zbog kojih se cijelo ljeto osjećamo kao da imamo koju kilu više.

Dakle, evo 5 najčešćih pogrešaka u odabiru savršenog badića...

Izbjegavanje jednodijelnog kostima - društvene mreže preplavili su jednodijelni kupaći svakakvih uzoraka i dizajna. Međutim, mnoge ih žene i dalje smatraju staromodnim i dosadnim. Zanemarivanje jednodijelnih nije samo greška jer su trendy, već i zato što mogu odlično pristajati na svakakve ženske linije.

Pogrešan gornji dio - žene koje imaju bujnije poprsje često čine jednu te istu grešku; kupuju gornji dio kupaćeg koji nije dovoljno čvrst. Udobnost je važna, ali to ne znači da morate kupiti gornji dio bez ikakve potpore.

Prevelik donji dio - kupujemo malčice širi donji dio nego što nam treba misleći da ćemo izbjeći poznati muffin top. Međutim, kostimi se rastežu, a stražnjice izgledaju opušteno jer vam kupaći visi. Investirajte u donji dio koji je vašeg broja sa širim rubovima.

Sakrivanje - većina žene fokusira se na to da što više toga sakriju. Radite, međutim,  kontraefekt i premalo naglašavate dobre adute na vašem tijelu. Previše sakrivanja imat će loš cijelokupan efekt, a mi smo sigurno da i vi nešto volite na svojem tijelu. Čak i ako vam se ne sviđa trbuh, ne morate kupiti kupaći iznimno visokog struka jer će to maknuti pažnju s vaših nogu koje obožavate!

Uvijek isti badić - mnoge žene odustanu od traženja idealnog kostima i nastave nositi stari. Kupaći kostimi napravljeni su od plastike i tijekom vremena se rastežu i gube boju, a vi gubite sjaj. Osim toga, uvijek se osjećamo bolje u svježem, novom komadu odjeće.

A sada - trkom u trgovinu!

23.07.2018. 15:03:00
http://m.metro-portal.hr/5-savjeta-za-kupovinu-kupaceg-kostima/113379/