objavljeno 05.07.2019. 21:42:00
COOL

5 karakteristika savršene žene (prema muškarcima)

Mnogi pripadnici jačeg spola imaju točno zadane točke koje njihova savršena žena treba imati

Kakva je savršena žena
Kakva je savršena žena (Arhiva)

Žene misle da su znatno složenija bića od muškaraca, no to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg spola imaju točno zadane točke koje njihova savršena žena treba imati.

Muškarcima ćete biti puno zanimljivije ako ste jake na sljedećim područjima:

Poštovanje privatnosti - odolite želji da mu prolistate poruke i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vrijeme u kojem ćete raditi nešto što ne običavate raditi skupa. 

Samopouzdanje - muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih riječi. Osim toga, nemojte se pred muškim spolom žaliti na svoje tjelesne nedostatke i ukazivati na njih. 

Smisao za humor - ova je stavka definitivno jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svjetlosti.

Tajanstvenost i nepredvidivost - ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. 

Zanimljiva osobnost - ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom tjelesnom aktivnosti, nastavite s obrazovanjem. 

05.07.2019. 21:42:00
http://m.metro-portal.hr/5-karakteristika-savrsene-zene-prema-muskarcima/119399/