« Stand up
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
Klub Purgeraj

"I hate Mondays" Open mic večeri

Zadnja večer kvalifikacija za ovaj mjesec

Više o

stand up komedija

,

klub purgeraj

,

open mic večeri

Dođite i prijavite se ili se samo dođite nasmijati i podržati nove mlade nade stand up komedije u Purgeraju 19.10.

Prijave za nastup na 099 6739 888.

Večer otvorenog mikrofona, forma koja karakterizira stand up komediju, i u četvrtoj sezoni ima svoje mjesto u Purgeraju! Dođite i izrazite svoj humor kroz razne načine: izvodite stand up, pjevajte, plešite, svirajte... Smijeh dolazi sa svih strana i zato svi putevi vode u Purgeraj ponedjeljkom. Zadnji ponedjeljak u mjesecu je veliko finale a ostali ponedjeljci su kvalifikacije.

Pobjednik mjeseca dobija novčanu nagradu, poklon bon sponzora i mogućnost jednomjesečnog profesionalnog nastupanja po raznim klubovima. O pobjedniku odlučuje publika. Prijave za nastup počinju u 20.30h u klubu, a program u 21.30h!

Pravila za izvođače/natjecatelje:
1. nastup mora biti u potpunosti autorski
2. dužina nastupa maksimalno 7min

Zbog potrebe širenja stand up komedije kao izvođačke discipline i oblika klupske zabave, Marina Orsag u studenom 2006. u klubu "Purgeraj" pokreće tjedne večeri otvorenog mikrofona (Open Mic), na koje se može prijaviti tko god želi, a publika bira pobjednika. Projekt je rezultirao obogaćivanjem scene stand up komedije u Hrvatskoj - pet novih kvalitetnih stand up komičara, a open mic večeri postale su vrlo posjećene.

Sve to ne bi uspjelo bez podrške i posjećenosti zagrebačke publike.

Hvala Vam, te se nadamo da ćete nas i dalje pratiti tako vjerno

Stand up comedy kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom.

16.10.2009. 14:47:52
Novi komentar
nužno
nužno