« Stand up
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
One man show

Druga večer One man showa pripala je Domagoju Pintariću!

Klasičnu psihoterapiju Domagoj je odlučio zamijeniti stand up nastupima i dobro mu ide

Više o

Movieplex

,

stand up komedija

,

one man show

,

Domagoj Pintarić

Domagoj Pintarić druga je žrtva novih ideja i noviteta u petoj sezoni stand up komedije u Zagrebu.

U sklopu te pete sezone nazvane StandUpKomedija.HR utorkom će se u 'Movieplexu' sastajati, s jedne strane stotinjak i još nešto probranih duša i, s druge strane' on ili ona. Sam ili sama! Sat i nešto sitno.

Iza zagrebačkih stand up komičara su godine rada po klubovima i festivalima. Ono malo televizije ćemo sada zanemariti. Sati materijala su se proizvodili za potrebe nasmijavanja svekolikog puka, a ono najbolje od toga - klesano, trimano, isprano i na kraju izglancano - sad će utorkom biti pred vama.

Show počinje u 21h. Ulaznice za One man show su 30kn. Rezervacije u Movieplexu.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Domagoj Pintarić:

Nakon što mu je dosadila klasična psihoterapija kod ovlaštene psihijatrice Domagoj je odlučio odbaciti kako lijekove tako i tu "liječničku" pomoć te se odlučio liječiti sam. Dio te terapije je i javno nastupanje jer kako i poslovica kaže: čega se pametan stidi budala se ponosi. Naš ponosni Domagoj sada već skoro dvije godine javno obznanjuje sve svoje probleme i mane te time privlači pažnju određenih krugova znanstvene zajednice i pokojeg čuvara zakona. Teme koje obrađuje plitke su i površne svakodnevne stvari poput TV programa, situacija u trgovini, banci i javnom prijevozu, sporta, kuhanja i globalnih urota multinacionalnih korporacija i banaka s ciljem porobljavanja ljudi i koloniziranja Zemlje vanzemaljskim entitetima. Zbog ovog zadnjeg čest gost njegovih nastupa je i njegova BIVŠA psihijatrica koja jedina na njegove nastupe dolazi ponovno.

Domagoj Pintarić 30-godišnji je komičar iz Zagreba. Stand-up komedijom bavi se posljednje dvije godine nastupajući uglavnom s hrvatskom stand-up skupinom SVE PET. Stand-upom se počeo baviti na Open mic natjecanjima u Zagrebu. U svojim materijalima bavi se običnim svakodnevnim stvarima ali i temama koje isprva ne djeluju ni lagane ni smiješne. Stand-up komediju smatra komentarom društva i onoga što smatramo stvarnošću, ali i prilikom za drugačije poglede i uvjerenja od većine.

Nakon njega, sljedećih utoraka su u programu Marina Orsag, Jadranko Glavačević, Ivan Šarić itakodalje.

Vidimo se u utorak!
http://StandUpKomedija.HR

16.10.2009. 14:32:22
Novi komentar
nužno
nužno